torstai 3. tammikuuta 2013

Suloista sotkua

No niinhän siinä kävi, että koko joulunalus meni sitten touhottaessa ja touhottamisen jälkeen olin hieman kyseenalaisten nettiolosuhteitten alla, joten en päässyt päivittelemään välipäivinä blogia.

Siitä huolimatta, toivon että joulusi oli rauhallinen ja uusi vuosi vaihtui tehdäkseen tilaa uudelle.

Päivittelen blogiin nyt muutaman päivän ajan kaikkia asioita, joita on kertynyt koneeni muistiin. Rykäyksessä on valokuvia, ideoita, sisustusjuttuja, reseptejä. Syydän päivityksiä loppiaiseen asti niin paljon kuin kerkeän. Tyhjennän pääni ideoista, että voin ensi jouluna taas keskittyä ihan erilaisiin asioihin.

MUTTA tämänkin jälkeen jää yksi iso kysymys ilmaan: Miten käy tämän blogin? Olen jo vuoden 2013 joulublogia suunnitellut sen verran, että 70 % todennäköisyydellä ensi vuonna mukana on myös toinen kirjoittaja minun lisäkseni, mutta siitä lisää ensi vuonna. Blogi alkaa todennäköisesti ensi vuonna samaan aikaan kuin tänäkin vuonna, eli 30. lokakuuta.

Nyt kaipaisinkin teidän lukijoiden kommentteja ja vastauksia sivun alussa olevaan kyselyyn, jotta tiedän hieman, kuinka jatkaa tämän blogin kanssa. Kyselyyn vastaaminenkin on hienoa, mutta samalla voi tähän viestiin kommentoida vapaasti, minkälaista sisältöä haluaisit minun tuottavan. Hyviä ideoita otetaan vastaan. Ihan näin massiivista "joka-päivä-yksi-postaus- blogia en pysty pyörittämään, mutta voisin varovaisesti luvata yhden päivityksen viikossa, mikäli te lukijat haluatte minun jatkavan tätä blogia vuoden ympäri.
Tänään on ollut kyllä taas vaihteeksi niin väsyttävä päivä, etten ole oikein muuta osannut tehdä kuin kiukutella. Kaiken kukkuraksi jätin vielä kaupassa käydessä avaimet lukkojen taakse, jolloin oli pakko kutsua talkkari avaamaan ovet. Huoh. Tänään ei oikein ole minun päiväni.

Taidan loppupäiväksi syventyä Woody Allenin pariin, kunhan teen ensin Panzanellan vetäytymään iltapalaksi. Tyhjennän samalla kameran muistikortit, niin saatte lukea sitten huomenna toilailuistani oikein kuvien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti